duminică, 16 martie 2008

Inspector la primarie = sclav pe plantatia lui Videanu

Se da o bordura. Se da un primar. Se da un comunicat.

Hai sa citim comunicatul.

"Direcţia de Inspecţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a constatat că lucările de montare a bordurilor pe care erau imprimate mesaje electorale sunt efectuate de firma Delta ACM, reprezentanţii firmei susţinând că mesajele au fost imprimate de persoane necunoscute.

Primarul General al Municipiului Bucureşti respinge asemenea practici incorecte ale adversarilor săi politici de a-şi face campanie electorală. Orice om politic responsabil ar trebui sã aibă respect faţă de cetăţenii cărora li se adresează, aceasta demonstrând-o inclusiv prin respectul faţă de bunul public.
"

Adica inspectorii din primarie s-au dus repede sa vada cine l-a facut de rusinica pe Videanu. La Vlad Tarko puteti gasi o colectie de stencil-uri din Bucuresti si nu numai. S-au dus vreodata inspectorii la vreun alt stencil sau la vreun graffiti din Bucuresti? Haida, de. Dar cum a scris unul de sefu', cum au sarit inspectorii sa verifice si ce si cum. Ba au sarit si cu comunicat, de parca site-ul Primariei e totuna cu gardul vilei lui Videanu.

Concluzia e una singura: inspectorii din primarie sunt sclavi pe plantatia lui Videanu. E de interes faptul ca pe borduri s-a vopsit votati Videanu? E asa o crima care cerea o inspectie?! Daca ar fi trimis voluntari de la PD-L sau salariati de la Titan Mar, era treaba lui Videanu. Dar daca trimite inspectori pentru a-si rezolva o problema personala, e ca si cum Primaria Municipiului Bucuresti ar fi plantatia proprie.

PS Nu ma refer la toti inspectorii, ci doar la aceea care muncesc pentru Videanu si nu pentru Bucuresti.

Niciun comentariu: