sâmbătă, 15 martie 2008

Videanu la 3x3 - Realitatea TV; partea intai - Bordei

Videanu a fost azi la emisiunea lui Stelian Tanase.
Printre alte tampenii ne-a anuntat foarte fericit si mandru de sine ca s-a obtinut parcul Bordei. A explicat apoi cu jumatate de gura ca azi s-a semnat actul cu Costanda.

In conferinta de presa din 10.03.2008, Videanu ii facea cu ou si cu otet pe Andrei Chiliman si compania:

"Prin urmare îi cer Primarului Chiliman să-şi ceară public scuze şi să-şi asume incompetenţa de care dânsul şi lucrătorii din Primăria Sectorului 1 au dat dovadă în acest caz.
Am adus aceste documente spre exemplificare pentru a lămuri faptul că domnul Chiliman în mod demagogic şi populist întreţine o dispută politică care nu are alt scop decât să nu rezolve problema Parcului Bordei, aşa cum Consiliul General al Municipiului Bucureşti a dispus. Îi reamintesc domnului Chiliman, că hotărârea consiliului general este obligatorie şi pentru mine ca primar general, dar este obligatorie şi pentru domnul Andrei Chiliman în calitate de primar de sector.
"

Astazi a uitat ca a facut schimbul fara certificatul de urbanism, adica a avut dreptate Chiliman.

Ne-a mai explicat cum municipalitatea a castigat din acest schimb. Inseamna ca s-a tepuit municipalitatea cand a facut primul schimb si-a dat Satul Francez pe Bordei. Sa vezi ca-l musca pe Zeus de fund, imi zic. Aiurea! S-a apucat Adriean sa ne explice si ce afacere buna a facut municipalitatea cand a facut si primul schimb.

Sa recapitulam. Pasul 1: Municipiul Bucuresti da terenul in Bordei pentru a obtine un terenul in Satul Francez. Pasul 2: Municipiul Bucuresti da o parte din Satul Francez, cu tot cu ceva case si obtine inapoi Bordeiul. Toate astea la un interval de vreo doi-trei ani, cu actiuni in instante si cu tot tacamul.

Si Videanu vrea sa ne faca sa credem ca amandoua afacerile au fost profitabile?! Pai atunci eu propun daca e profitabil terenul si la dus si la intors, sa-l schimbe la sfarsitul fiecarei perioade de trei luni cu Constanda. Il dau o trei luni, il iau inapoi, iar il dau, iar il iau si tot asa intr-un perpetuum mobile demn de mintea lui Videanu. Si la fiecare schimb Bucurestiul si bucurestenii castiga. Si la fiecare cotitura, mai schimbam cate-o bordura...

Niciun comentariu: