marți, 8 aprilie 2008

Sa radem cu domnul Popa - viceprimar Bucuresti: episodul doi

Domnul Popa loveste din nou in ziarul Gandul. Am scris acum ceva vreme o alta insemnare despre povestile domnului Popa.
Domnul Popa a accelerat restituirile de la 800 pe vremea lui Orban la fix 828. Adica onor viceprimarul e tot o apa si-un pamant cu cel pe care il infiereaza cu manie proletara. Nu ca Orban ar fi de vreo mare vitejie, dar barem daca domnul Popa tacea viceprimar inteligent parea.

Ultima dispozitie pe legea 10 emisa in 2007 este 9291 din 13/12/2007, potrivit acestui link.

Astfel, intrucat pana astazi s-a ajuns la 10.119 de dispozitii (potrivit acestui link), nu aveau cum sa fie emise decat vreo 828 de dispozitii in acest an. Deci nicidecum nu au fost rezolvate cu vreo mie mai multe decat anul trecut pana in aprilie, ci cam tot pe-acolo. Cu toate "masurile" luate s-au accelerat retrocedarile in asa fel incat nu vor mai fi terminate in 2029, ci poate in 2025.

De altfel, daca recititi acest articol, in septembrie 2007 Popa spunea ca termina retrocedarile in trei ani. Acum, dupa aproape inca un an le termina in patru ani. Merge un pariu ca la anul, daca mai ramane viceprimar, Popa o sa ne anunte ca le termina in cinci ani? Asta bineinteles dupa ce mai accelereaza restituirile inca o tura.
Oamenii astia ca Popa si ca Orban chiar nu au nici un pic de rusine?!

Niciun comentariu: